15 Ide Ucapan Ulang Tahun Untuk Pacar
15 Ide Ucapan Ulang Tahun Untuk Pacar

15 Ide Ucapan Ulang Tahun Untuk Pacar

Ucapan ulang tahun untuk pacar enaknya ucapinnya gimana yah? Kata-kata apa yang pas untuk menggambarkan rasa sayang terhadap pacar di hari ulang tahunnya?

Mungkin pertanyaan tersebut sering tergambar di benak kalian saat mendekati hari ulang tahun pacar. Mungkin kalian sudah mempersiapkan semuanya mulai dari Kue Ulang Tahun , Kado, dan Strategi untuk melakukan surprise/kejutan ulang tahun.

Namun sayangnya belum terpikirkan nih, bikin kartu ucapannya seperti apa ya? Atau ga usah pake kartu ucapan deh tapi kita langsung ucapin aja? Hmm… Kalo dipikirin terus malah bikin bingung. Kalo googling juga ada banyak banget referensi untuk ucapan ulang tahun untuk pacar.

Yauda deh daripada kamu bingung mau kasih ucapan ulang tahun seperti apa untuk pacar tersayangmu maka tim dari Diana Bakery akan membantu merangkum berbagai macam ucapan yang kami anggap menarik untuk diucapkan kepada pasanganmu.

Ucapan Ulang Tahun Untuk Pacar Bahasa Inggris

Nah kalau kamu pengen membuat ucapan yang keren menggunakan bahasa Inggris mungkin beberapa daftar ucapan dibawah ini dapat menjadi referensi kamu untuk membuat birthday wishes for girlfriend/boyfriend. Yuk langsung diliat aja beberapa ucapan yang bagus ini!

  1. Happy birthday, honey! To show you how much I care about you and adore everything we do together, I will give you what matters most to me, something that I have never given anyone else: my heart, soul and mind.
  2. Do you believe in miracles? I do. Because it was a miracle when I found you! Happy birthday to the world’s the most amazing girlfriend!Β 
  3. I have met lots of special people in my life but you surpass them all: There’s no better day to let you know this than on a special day like this. Happy Birthday, My One and Only.
  4. To the man who has been my best friend for years, my partner in crime, and the love of my life, Happy Birthday! I am glad that I am with you today. I love You!
  5. Happy Birthday to the man that I wish to hold forever in my heart.
  6. I just wish I could give you the ability to see yourself through my eyes in your birthday. So you will realize how special you are to me. Happy Birthday!
  7. Today is the best day of the year because you were born on this day. God made this day, just for you and me. Wishing you a Happy Birthday!
  8. To my prettiest girlfriend who has showed me what love is and who makes every day a dream come true, Happy Birthday! I’m so proud to call you mine.
  9. I feel like the luckiest guy in the whole world to have a girlfriend who is as loving and caring as you are. Happy birthday to the sweetest girlfriend ever!
  10. On your birthday, I just want to ask you one question. Why did you steal my heart? You know, I would have given it to you for free! Happy Birthday! πŸ™‚
  11. On this day, one gorgeous and cute baby boy was born. The Earth received a priceless gift from the Heaven. To that person, I wish the best happy birthday ever! Love You!
  12. Dear girl, I’m wa too afraid of you to ever forget your birthday! πŸ˜€
  13. Sweetheart, please don’t blow off the candles on your birthday cake, let them keep burning please, it’s a symbol of our love that will burn forever till the end of time. Happy Birthday!
  14. Every Birthday is the symbol of a fresh start and a new beginning. May your Birthday also begin for you a new phase of life, where wach day presents you a world of new opportunities and opens up the doors to a promising future.
  15. Happy Birthday! Wishing you all the love your heart can hold, all the joy a day can bring, and all the cake your stomach can handle πŸ˜€

Cara menyampaikan ucapan ulang tahun untuk pacar

Sebenarnya masih banyak banget sihh ucapan yang romantis untuk pacar kamu. Oia kata-kata yang diatas itu girlfriend bisa diganti boyfriend, girl bisa diganti boy, tergantung pacar kamu laki-laki atau perempuan hehe. Disesuaikan aja sesuai kondisi kamu bagaimana ?

Mungkin kalo kata-kata diatas masih kurang kamu bisa langsung googling untuk mencari referensi lain mengenai ucapan ulang tahun untuk pacar tersayang. Tapi hal yang harus kamu perhatikan adalah bagaimana cara kamu mengucapkannya dan kue seperti apa yang mau kamu siapkan. Β 

Yaudah sekian dulu deh sharing-sharing dari Diana Bakery. Semoga acara ulang tahun yang mau kamu siapkan kepada orang terkasih sukses yah!

This Post Has 2 Comments

  1. Avatar

    Hi All im newbie here. Good art! Thx! Love your stories!

Leave a Reply

Close Menu
Γ—

Cart

Close Panel